075-2025501 info@p-c-w.nl Volendamstraat 2, 1507 KZ Zaandam

Ergotherapie

Bij Ergotherapie kunt u terecht voor alle hulpvragen met betrekking tot het uitvoeren van activiteiten in het dagelijkse leven. Dit kan zijn in en rondom uw woonomgeving maar ook op uw werk.

Bij Ergotherapie aan de Zaan staat uw hulpvraag centraal! Ergotherapie is bedoeld voor iedereen die ten gevolge van een ziekte, trauma, overbelasting, vertraagde ontwikkeling of handicap zijn dagelijkse handelingen niet meer naar wens kan uitvoeren. Ergotherapie aan de Zaan helpt u bij het optimaliseren van het uitvoeren van uw taken en activiteiten zoals koken, koffie zetten, zelfzorg taken etc. wanneer het zelf niet meer lukt. Ergotherapie aan de Zaan zoekt samen met u naar praktische oplossingen voor uw problemen en/of belemmeringen. Dit kan in de vorm van adviezen maar ook in de vorm van behandeling of begeleiding. Ergotherapie aan de Zaan richt zich op mensen die hun zelfstandigheid willen behouden en/of bevorderen. Tevens richten we ons op mantelzorgers in de regio Zaanstreek en Wormerland.

o Lichamelijk Gehandicapten (LG) in de leeftijd van 18 jaar en ouder die zelfstandig wonen;
o Mensen met handproblematiek;
o Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH);
o Volwassenen;
o Ouderen (65+).

De ergotherapeut, Ellen Bosboom is lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Tevens is de ergotherapeut werkzaam als handtherapeut bekend bij het NVHT (Nederlandse Vereniging Handtherapie). De ergotherapeut neemt deel aan het reumanetwerk Zaanstad en het netwerk Handtherapie Noord-West. Zo werkt de ergotherapeut van Ergotherapie aan de Zaan aan scholing, verdieping en kwaliteit zodat de beste zorg aangeboden kan blijven worden.

Ergotherapie aan de Zaan maakt onderdeel uit van gezondheidscentrum Paramedisch Centrum Westerwatering in Zaandam en GezondPlus in Wormerveer. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht bij de balie van GezondPlus of bellen met de secretaresse van GezondPlus (de secretaresses maken ook de afspraken voor in Westerwatering.

T 075-6572149 / 06-17055481
F 075-6228628
E info@ergotherapieaandezaan.nl
W www.ergotherapieaandezaan.nl

%d bloggers liken dit: