075-2025501 info@p-c-w.nl Volendamstraat 2, 1507 KZ Zaandam

Diëtetiek

U kunt hier terecht voor een professioneel, persoonlijk en positief advies op het gebied van voeding, dieet en leefstijl.

Zonder voeding kunnen we niet, het hoort nu eenmaal bij het leven. Met de juiste voeding en lichaamsbeweging voelen we ons gezond en fit. Een gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn alleen nog niet zo eenvoudig in te passen als het lijkt. Het drukke leven en het grote aanbod van voedingsmiddelen zorgt ervoor dat niet altijd de beste keuzes worden gemaakt. Over voeding wordt veel gezegd en geschreven, informatie is overal te vinden, maar een goed voedingsadvies is altijd een persoonlijk advies.

Omdat ieder mens uniek is!

Het kan zijn dat u of uw kind op aanraden van de huisarts of specialist een voedingsadvies nodig heeft, ook kan het zijn dat u op eigen initiatief veranderingen aan wilt brengen in uw voedingspatroon of leefstijl. Een diëtist is specialist op het gebied van voeding en gedrag bij ziekte en gezondheid. Ik kan u helpen een voedingsadvies samen te stellen dat is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden en u coachen bij de uitvoering van de adviezen in de praktijk. Altijd in overleg en uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk.

Samen met u zoek ik naar een voedingspatroon dat bij u past, gezond, eenvoudig en vooral ook lekker is! Of het nu gaat om diabetes, hoog cholesterol, overgewicht of hoge bloeddruk, met wat kleine aanpassingen specifiek op u afgestemd kunnen al positieve resultaten behaald worden. Ik vind het belangrijk dat u tevreden de deur uit gaat en de verkregen tips en adviezen kunt inzetten voor een blijvende verandering.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u mij bellen op telefoonnummer 075-6154019. U kunt ook een email sturen naar info@saenland.nl. Meer informatie vindt u op http://saenland.nl.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in het Paramedisch Centrum Westerwatering of één van de andere praktijklocaties, gevestigd in Zaandam!

Jolanda van Ooijen