Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/3/0/8/p-c-w.nl/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/3/0/8/p-c-w.nl/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Medisch fitness - PCW
075-2025501 info@p-c-w.nl Volendamstraat 2, 1507 KZ Zaandam

Medisch fitness

Medisch fitness is een vorm van training onder professionele begeleiding, waarbij het trainingsschema zodanig is opgesteld dat u ondanks uw beperkingen toch kan blijven trainen. Voor het volgen van het trainingsprogramma heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Er wordt in kleine groepen getraind van maximaal 6 deelnemers. Heeft u interesse in personal training vraag naar de mogelijkheden.

Het doel van Medisch fitness is door middel van het voor u opgestelde trainingsschema uw lichaam weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Hierdoor ontstaat een betere balans tussen belasting (wat u doet met uw lichaam) en belastbaarheid (wat kan uw lichaam aan), waardoor klachten verminderen of niet meer terug komen.

De trainingen zijn o.a. bedoeld voor mensen die na een blessure/aandoening willen starten met het verbeteren van de conditie en de spierkracht willen vergroten. Mensen die geen beperking of blessure hebben kunnen ook voor deze vorm van training kiezen.

Er zijn verschillende abonnementen met daarbij verschillende tarieven:

Entreegeld 30,- euro eenmalig
(Inschrijfkosten, Intakegesprek, opstellen
trainingsschema)

Medisch Fitness  

PCW

Frequentie Betaling Prijs (in euro’s)
1x per week per maand 35,-
per kwartaal 32,50
per jaar 30,-
2x per week per maand 52,50
per kwartaal 50,-
per jaar 47,50
%d bloggers liken dit: